medieval kit

Leave us your questions about Studio-Scrap:
If you don't know how to do something... If you feel that something is not working...

medieval kit

Postby carrie lynn » Thu Jan 27, 2011 8:39 pm

I just purchased and downloaded the medieval kit.

I have all of the backgrounds (in a folder called textures)
I have some black and white elements (in a folder called Gabarits)
And those are the only elements I have.

There was a folder created called Medieval-legeds-digital-Kit, but all it has in it are two files:
unis000.dat
unis000.exe

How do I access all of my other elements?
carrie lynn
 
Posts: 0
Joined: Thu Jan 27, 2011 5:44 pm

Re: medieval kit

Postby carrie lynn » Thu Jan 27, 2011 9:14 pm

Disregard. I'm on a mac. I accessed via Windows Parallel, and I can see everything now.
Thnx.
carrie lynn
 
Posts: 0
Joined: Thu Jan 27, 2011 5:44 pm

Re: medieval kit

Postby Anne-Noëlle » Thu Feb 03, 2011 12:22 pm

Hi !
Try re-installing the kit.... since we are sure that the one and only executable file does install everything in at once...
the layouts are to be found in My Documents/Studio-Scrap
You should find embellishments as well...through the embellishment tab.

Let us know how it goes.
Regards
Anne-Noëlle
Anne-Noëlle
 
Posts: 14
Joined: Fri Oct 01, 2010 12:31 pm

Re: medieval kit

Postby lemonade206 » Wed Sep 05, 2012 9:09 am

Yeah. Try to reinstall the software. That is what I did with mine and It is functioning now!
lemonade206
 
Posts: 0
Joined: Thu Aug 30, 2012 8:59 am


Return to Your questions about Studio-Scrap - Scrapbooking software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron